Denne side er stedet hvor du se og læse alt om vores produkter, ideen bag ingredien og den filosofi der driver os til konstant at udvikle os og sørge for altid at være på forkant med forskningen, så vi kan levere produkter af den ypperste, mest effektive og professionelle kvalitet.

ingredien.com vil løbende blive opdateret med den allernyeste information om alle dele af vores spændende udvikling, og det er naturligvis her du kan følge med i nyheder og alle vores mangfoldige tiltag.

Vi lever og ånder for at kunne give dig den perfekte produktoplevelse, og for altid at kunne garantere, at hverken vores produkter eller produktionsmetoder forvolder skade på miljø, mennesker eller dyr.

Ved at holde os til denne strenge og altoverskyggende filosofi kan vi ikke alene garantere pleje- og stylingprodukter der alle præsterer efter den højeste salonkvalitet. Vi kan tilmed sørge for at samtlige dele af produkternes tilblivelsesproces er så bæredygtige som overhovedet muligt og lever op til de strengeste krav, fra den spæde begyndelse af udviklingen til det færdige produkt er klar til at komme ud ad døren.

Fast fokus

Lige siden vi startede vores eventyr, har visionen været at kunne garantere produkter til hår og hud, som ikke indeholder usunde, skadelige eller allergifremkaldende stoffer. Usunde ingredienser der kan forvolde alvorlige, langvarige skader både på den som bruger produktet, den natur der omgiver os alle og de næste generationer, som ikke skal lide under vores ubetænksomhed og manglende villighed til at tænke på andre end os selv.

Netop disse principper er nogle af grundstenene i vores stræben efter Svanemærket. På denne måde sikrer vi at alle vores produkter bliver udsat for en særdeles grundig, dybdeborende kontrol fra et professionelt og uvildigt organ med fingeren på pulsen. Dette betyder at alle dele af udviklings- og produktionsprocessen bliver kontrolleret ad flere omgange. Den enkelte råvareleverandør skal levere dybdeborende dokumentation om hver eneste råvare som bliver brugt i vores produktion, mens alle vores procedurer, fremgangsmåder og metoder bliver gransket i dybden. Alt dette betyder i sidste ende, at vi selv bliver holdt op til de selvsamme værdier og krav som vi gerne vil holde vores produkter op til.

Det handler om indhold

Det handler dog ikke kun om at sikre udviklingen og produktionen af det enkelte produkt, det er i lige så høj grad nødvendigt at finde de helt rigtige ingredienser, som ikke er skadelige for hverken dyr eller mennesker. Arbejdet med at finde de perfekte ingredienser er for os noget af det vigtigste, da vi på denne måde kan være sikre på at vores hudpleje-, hårpleje- og stylingprodukter kun består af ingredienser som vi både fagligt og personligt kan stå inde for – allerede inden vi går i gang med produktionen.

Derudover skal selve produktionen være så miljøvenlig som muligt, hvilket har betydet en enorm indsats for at opbygge helt særlige, skræddersyede løsninger i produktionsprocessen, der betyder at vi i dag med stolthed kan drive en CO2-neutral produktion i Danmark, helt uden genveje og med fuld gennemsigtighed.

Kernen af det hele

Med en rivende udvikling og konstant vækst i årenes løb har vores lille team nu vokset sig større. Mange ting og processer har undergået en hurtig og stor forandring, men de vigtigste dele er forblevet uændrede. Nemlig vores ydmyghed, holdånd og fuldstændige ærlighed. Med fødderne solidt plantet på jorden, har vi hos ingredien skabt noget helt særligt, og sammen med det aktive fællesskab med vores kunder – på blandt andet dedikerede facebook-sider, hvor alle vores kunder kan udveksle erfaringer, inspiration og viden med hinanden og vores teknikere – kan vi garantere at du hos os bliver en del af det bedste netværk i branchen.

Hair Team Company

Author Hair Team Company

More posts by Hair Team Company