Mix! Leg! Farv!

Denne unikke serie åbner op for muligheden til at få helt personlig vedligeholdelse og intensivering af hårfarven. Målet med denne unikke serie af farveholdige, nænsomme og plejende produkter er, at der nu kan være mulighed for nemt, hurtigt og ukompliceret at forlænge hårfarvens levetid, uden at udsætte det for hård kemi og unødvendige, skadelige stoffer.

SHOT-A-LOT serien består af i alt 9 produkter i forskellige farver, bestående af treatment, med eller uden parfume, som alle kan blandes med hinanden for at kunne ramme plet på enhver nuance og hårtype.

Color Bomb

Treatment

SHOT-A-LOT Color Bomb Treatment er en personlig hårkur med farvepigment, der blandes helt særligt, og præcist, til den enkelte hårfarve. Denne hårkur kan derfor kun købes hos frisøren, da farven blandes specielt efter den unikke hårfarves nuance, så behandlingen kan gøres så personlig som muligt.

SHOT-A-LOT Color Bomb Treatment er en kraftig, fugtgivende hårkur til det tørre hår. Håret får masser af fugt ved hjælp af plejende olier og ingredienser uden at blive fedtet eller tungt, samtidig med at der aflejres farve. Color Bomb Treatment booster og forlænger holdbarheden af farven i dit hår, og giver skøn fugt og pleje til håret, fra top til bund. Det er den nemme vej til hårfarven der holder sig smuk længe.

MIX! LEG! FARV!

Privat?

Er du
privatkunde?

Har du et spørgsmål, er du i tvivl om noget eller vil du bare gerne vide mere, så står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Salonejer?

Er du frisør med egen salon?

Er du en kommende eller allerede etableret salonejer, og tænker du at ingredien® kunne være lige noget for dig?