Det handler om indhold

ingredien® er produkter der er lavet med omtanke, kærlighed og passion for mennesket, naturen og dyrene. Visionen har fra starten været at kunne sikre en serie af produkter, der præsterer på et professionelt plan, men samtidig kan være fri for unødige, skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer.

Med et bredt udvalg af produkter – fra stylingprodukter til hårkur og shampoo med farvepigmenter, rinse-off til leave-in produkter – dækker ingredien® hele spektret i en hvilken som helst frisørsalon og hvilket som helst hår. Derudover fås alle produkterne både med og uden parfume*. Uanset præferencen eller behovet, så er der et ingredien® produkt til alle. ingredien® indeholder under ingen omstændigheder nogen former for phtalater, parabener, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser, hvilket også er nogle af grundene til at langt de fleste af vores produkter kan bære Svanemærket.

ingredien® består af 4 hårplejeserier, der hver især indeholder shampoo, balsam, hårkur og leave-in balsam. Serierne er udviklet til at tage hånd om forskellige hårtyper, og er skræddersyede til at kunne hjælpe håret til at nå det fulde potentiale på en nænsom og god måde. Det brede sortiment af stylingprodukter er fordelt på 3 overordnede kategorier. Alle stylingprodukterne kan naturligvis bruges alene eller i kombination med hinanden for at opnå det helt perfekte resultat – hver gang.

Professionelle produkter
til hår & krop

Power Protein

Serien er til fint eller kemisk skadet hår. Power Protein Serien genopbygger, styrker og giver glans til skadet hår og fint hår med bl.a. keratin, hvedeprotein og Quinoa.

Moisture

Serien er til det normale hår. Moisture serien plejer håret med bl.a. økologisk jojoba- og Macadamia-olie. Den er mild, blødgørende og fugtgivende i det fine og normale hår. Moisture serien er også god til børn og teenagere.

Soft

Serien er til det tørre hår. Soft serien plejer håret med bl.a. økologisk Jojoba-olie, Sheasmør, Avokado- og Macadamia-olie. Den giver dybdevirkende fugt, pleje og næring til det normale, kraftige og tørre hår.

Smooth

Serien er til det meget tørre hår. Smooth serien plejer håret bl.a. økologisk Sheasmør, Avokado-, Macadamia- og Jojoba-olie. Den er meget fugtgivende, blødgørende og kontrollerende i kraftigt, uregerligt og udpint hår.

Øvrige

Her finder du specialiserede shampooer, som er udviklet til at varetage specifikke, plejende og reparerende opgaver i håret og hovedbunden. Uanset behovet, er her helt sikkert en shampoo som kan klare det.

Færdigfarvede

Disse produkter er den bedste måde at vedligeholde og friske hårfarven op på. De er alle baseret på plejende, fugtgivende shampoo og treatments, som sørger for at holde håret sundt og velholdt.

Vi udvider med

Størrelser til enhver lejlighed

Alle vores shampoo & conditioner fås allerede i 250ml samt 1000ml, men nu udvider vi løbende vores sortiment til også at inkludere både hårpleje og styling i 50ml rejsestørrelser.

Når kun det bedste
er godt nok

Professionelle frisører har brug for stylingprodukter der kan kontrollere og forme alle typer hår. Vi har et strengt fokus på at skabe stylingprodukter som ikke indeholder usunde, skadelige ingredienser. Derfor er alle vores mangfoldige stylingprodukter udviklet med henblik på at kunne bære Svanemærket som en uvildig anerkendelse af produkternes kvalitet. Vi er enormt stolte af produkternes præstation, og uagtet behovet er her med sikkerhed produkter som kan styre og modellere alle typer hår.

Farven indikerer hvilken gruppe produktet tilhører.
Her aflæses hold og shine faktor.
Farveindikator ved den fulde indholdsfortegnelse.

Hold & Shine
faktor

Alle stylingprodukter fra ingredien® er delt op i tre simple grupper; Let, Medium og Ekstra hold. Alle tre grupper er defineret ud fra produkternes holdfaktor, altså hvor meget eller lidt de hver især stiver. Shinefaktoren er et billede på hvor mat eller skinnende det enkelte produkt er.

Disse to faktorer er repræsenteret på emballagen med bogstaverne H og S

Let

Disse produkter har et svagt hold mellem H0 og H10, hvilket gør dem velegnet til fint hår og hverdagsstyling.

Ekstra

Disse stylingprodukter kan fastholde og kontrollere selv det tykkeste og mest genstridige hår med deres kraftige hold på H21 til H30.

Medium

Et produkt med medium hold er styling med holdfaktor H11 til H20, altså middel hold. De er perfekte til det almindelige hår.

Shine

Denne faktor viser hvor stor en mængde glans produktet giver. S0 = mat, S1 = naturlig glans, S2 = glans, S3 = meget glans.

Hudpleje

Håret er ikke det eneste man som både professionel og privatperson skal passe på. Huden er kroppens største organ, og kræver lige så meget pleje og omsorg på daglig basis, hvis man vil undgå at den bliver træt og ødelagt. Vores hudplejeprodukter sørger for at tilføre den fugt og de plejestoffer huden har brug for, for at den kan beholde sin skønhed. Med et stort indhold af helt særlige plejestoffer, arbejder vores hudplejeprodukter med at genoprette og bibeholde hudens egen, naturlige fugtighed og smidighed.

Svanemærkede produkter til hår og krop

Med svanemærket er du sikret, at der ikke bliver gamblet med dit helbred, og at både produktets indhold og emballage belaster miljøet mindst muligt.

Privat?

Er du
privatkunde?

Har du et spørgsmål, er du i tvivl om noget eller vil du bare gerne vide mere, så står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Salonejer?

Er du frisør med egen salon?

Er du en kommende eller allerede etableret salonejer, og tænker du at ingredien® kunne være lige noget for dig?