Nytænkende new generation farvesystem

Indeholder ingen

PPD, Para-toulene-2,5-diamine (PTD), Resorcinol, Ammoniak, Silikoner, Phthalater, Parfume eller anden duft. Alle farvepigmenter i ingrediColor er godkendt af SCCS

Godkendt til Grøn Salon

At være Certificeret Grøn Salon betyder, at du har papir på at du kan noget ekstra. Du bruger grønne produkter og arbejder med energibesparelser og økologi hvor det er muligt

Produceret i Danmark

Ligesom det er tilfældet med alle andre produkter fra ingredien, så er hver enkelt farve i denne serie udviklet, produceret og distribueret fra samme adresse i Søften, nord for Aarhus

Fordelene er rigtig mange

Fordelene ved ingrediColor er rigtig mange, men den største fordel må være at der nu er en farveserie som du kan bruge med god samvittighed og ro i sindet, da hverken håret, kroppen eller naturen lider overlast.

  • Smukke glansfulde farver i alle tænkelige nuancer
  • Heldækkende farver & toningsfarver i samme farvesystem
  • Ingen ubehagelige lugtgener – parfumefri
  • Du kan tilbyde en allergi- & miljøvenlig farvebehandling
  • Ingen skade på håret
  • Godkendt til Grøn Salon
  • Produceret i Danmark
100

Tilfredse ingrediColor kunder, kan ikke tage fejl

Heldækkende farver

Med direkte farvepigmenter som ikke ændrer farve og sætter sig direkte på det enkelte hårstrå, får du farver som er til at stole på.

Også på gråt hår!

Med den fantastiske dækkeevne er der ingen grund til at bekymre sig for om alle de grå hår nu også bliver dækket, for det gør de!

Hvad Siger Frisørerne?

“Jeg elsker ingrediColor fordi: De kun indeholder det kemi de skal. De udfordrer måden at tænke og arbejde med farve på og påvirker ikke det naturlige pigment. Det tænder min faglighed at lege med måden at blande dem på; at jeg kan se selve farvenuancen i skålen med det samme. Konsistensen er nem og farven lugter ikke. Det bliver max blankt. De dækker godt, også på gråt hår! Det er dansk – so what’s not to like?”

Gitte JoensenDe Novo Hair - Esbjerg

“Har du prøvet at få sart, rød og irriteret hud? Har du nogen former for allergi? Har du oplevet kløe og svien ved tidligere hårfarver? Har du problemer med at din hårfarve ikke holder godt nok? Savner du et flot glansfuldt hår? Vi har flere kunder i salonen der efterhånden ikke kan tåle vores almindelige “kemiske” farver, men nu har vi prøvet os frem, og utroligt nok har alle kunne tåle de nye, fantastiske farver fra ingrediColor!”

Rikke LauenborgSalon InSite - Glostrup

“Jeg har valgt at arbejde med ingrediColor da jeg fik hovedpine og luftvejsproblemer af at farve med ammoniakfarver. De problemer har jeg ikke, nu hvor jeg er skiftet til ingrediColor. Farverne giver en helt fantastisk glans og farver på det grundlag kunden har, og så dækker ingrediColor endda gråt hår – Som en Grøn Salon tænker jeg miljøvenlighed ind hvor jeg kan. Derfor giver det meget mening for mig at farverne er produceret i Danmark.”

Charlotte SelvigSelvig Organic Hair

“Jeg var nysgerrig efter at prøve et alternativ til mit nuværende farvesystem
og her blev jeg meget overbevist fra første farve. De er utroligt nemme at anvende og følger farvekortet næsten på en prik. ingrediColor er jo selvfølgelig også uden de skadelige farvestoffer, så det er et stort plus. Jeg kan personligt ikke arbejde med oxiderende farver, så jeg er meget glad for fortsat at kunne være frisør, med ingrediColor.”

Súsanna KøtlumKötlum hárfríðkan - Færøerne
Privat?

Er du
privatkunde?

Har du et spørgsmål, er du i tvivl om noget eller vil du bare gerne vide mere, så står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Salonejer?

Er du frisør med egen salon?

Er du en kommende eller allerede etableret salonejer, og tænker du at ingredien® kunne være lige noget for dig?