Do blondes have more fun?

ingrediBlond er et fantastisk mildt, plejende, støvfrit og ikke mindst effektivt lysningspulver. Sammen med den helt perfekte beize, ingredien Activator, som findes i 5 forskellige styrker, kan ingrediBlond dække ethvert behov for afblegning af hår, uanset udgangspunktet. ingrediBlond kan sammen med Activator lysne helt op til 7 toner og indeholder desuden en lang række vigtige proteiner, sunde olier og naturlige ingredienser, som alle sørger for at holde håret sundt og stærkt. Håret får tilført en masse fugt og pleje under hele lysningsprocessen, mens fraværet af skadelige stoffer som ammoniak, ammonium persulfat og fosforsyre gør hele processen meget mildere, både ved håret, kroppen og omgivelserne.

Med sin lækre, cremede konsistens er ingrediBlond både meget nem at påføre håret, og kan derudover også blandes med eksempelvis ingrediTreat for at tilføre endnu mere næring til håret, mens det bidrager til en mere kontrolleret lysning. Alt dette er desuden godkendt til Grøn Salon og er udviklet, testet og produceret i Danmark. Professionel lysning til professionelle frisører med omsorg for sig selv, sine kunder og miljøet.

Godkendt til

Grøn Salon

ingrediBlond er, ligesom ingrediColor og mange andre af vores produkter, godkendt til Grøn Salon. Det at være en Certificeret Grøn Salon er en blåstempling af frisørens arbejde for at øge brugen af økologi og energibesparelse i deres daglige arbejde.

Godkendt til

Grøn Salon

ingrediBlond er, ligesom ingrediColor og mange andre af vores produkter, godkendt til Grøn Salon. Det at være en Certificeret Grøn Salon er en blåstempling af frisørens arbejde for at øge brugen af økologi og energibesparelse i deres daglige arbejde.

Effektiv men

Skånsom

For at kunne sikre at håret bliver lysnet tilstrækkeligt, har vi arbejdet hårdt på at udvikle ingrediBlond til at kunne måle sig med de allerbedste produkter på markedet, men mindst lige så meget energi er blevet brugt på at undgå skadelige stoffer som ammoniak, ammonium persulfate og fosforsyre.

Aktive plejestoffer

Aloe Vera – fugtgivende, beroligende, blødgørende og har en lindrende effekt på huden. · Quinoa Protein – genopbyggende med 9 essentielle aminosyrer (protein) · Hvede Protein – essentielt fedtsyre og genopbyggende. · Macadamia Olie – fugter og regenererer. · Avokado Olie – rig på A- og E-vitamin og genopretter hudens fugtniveau. · Jojoba Olie – giver fugt og ligner hudens egen sebum. · Guar Gum – (grønne bønner) virker som fortykker, og er blødgørende på håret. · Propanediol – fugtgivende og blødgørende. Udvundet af korn. · Bisabolol – olie udvundet af kamille. Fugtgivende, beroligende og lindrende på huden. Konserverende.

Privat?

Er du privatkunde?

Har du et spørgsmål, er du i tvivl om noget eller vil du bare gerne vide mere, så står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Salonejer?

Er du frisør med egen salon?

Er du en kommende eller allerede etableret salonejer, og tænker du at ingredien kunne være lige noget for dig?