Bliv en del af familien

Hvad du kan forvente med et samarbejde

Sund fornuft

Hos os pakker vi ikke tingene unødigt ind, og du kan altid forvente fuld gennemsigtighed, ærlighed og åbenhed fra os alle.

Exceptionel kundeservice

Vi står gerne på hovedet for at få tingene til at lykkes for alle vores kunder. Uanset størrelsen på din salon, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe!

Med din salon i tankerne

Alle beslutninger bliver hos os taget med frisørerne som førsteprioritet. Vi har altid den enkelte salon i tankerne når vi taler om fremtiden.

Kvalitet i top

Vi leverer udelukkende produkter af højeste kvalitet, og da vi har alt samlet under ét tag lige her i Danmark, er vi med 100% af vejen

Er du klar til ingredien?

Hvis du allerede ejer en salon, eller har planer om at blive selvstændig frisør i nærmeste fremtid, og gerne vil have ingredien på hylderne, så er vi altid klar til at hjælpe! Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Bliv del af et

godt netværk

Vi har bevidst valgt at gå fremtiden i møde hånd i hånd med vores kunder. Vores team medtager altid frisørernes egne behov og forslag når der bliver talt om ændringer og tages beslutninger. Som ingredien-kunde bliver du taget seriøst og kan altid vide dig sikker på at vi aldrig vil indføre tiltag som ikke tilgodeser dine interesser som enkeltstående frisør.

Derudover har vi skabt et netværk af meget aktive grupper, hvor du sammen med andre ingredien-kunder kan udveksle inspiration, erfaringer og viden for at få det bedste ud af produkterne gennem et fællesskab med andre ligesindede. Når de ikke er ude ved vores kunder for at undervise personligt i brugen af vores produkter, er vores dygtige teknikere desuden en stor del af disse grupper, og er altid klar til at yde teknisk hjælp, besvare spørgsmål og give gode råd.

Sammen kan vi nå uanede højder og sammen er vi bedst.

Vi samarbejder med disse